Хто хоче стати заступником міністра освіти

10.12.2015 17:45

Міністерством освіти і науки оголошено конкурс із зарахування до кадрового резерву на посаду заступника міністра освіти і науки України – керівника апарату. На сайті МОН України зазначається, що заступником міністра освіти і науки України – керівником апарату працює з 11 березня 2015 року 40-річний Олег Валерійович Дерев'янко.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють державною мовою, мають повну вищу освіту, стаж державної служби чи служби в органах місцевого самоврядування не менше як п’ять років, та займають (займали) посади в державних органах чи органах місцевого самоврядування не нижче четвертої категорії.

До заяви про участь у конкурсі на ім’я міністра мають бути додані: заповнена особова картка форми П2-ДС, копії документів про освіту з додатками, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, копія паспорта громадянина України, 1 фотокартка розміром 4 х 6.

Документи приймаються до 30 грудня 2015 року за адресою: м. Київ-135, проспект Перемоги, 10, Міністерство освіти і науки України. Телефон для довідок: (044) 481-47-88.