Хто хотів вже став студентом-бюджетником, а до 18 - контрактники

11.08.2014 15:35

Все - сьогодні, 11 серпня, не пізніше 15.00 год. вищі навчальні заклади України повинні видати накази про зарахування вступників на денну форму навчання на основі базової та повної загальної середньої освіти за державним замовленням - ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2014 ЗАКІНЧИЛАСЬ!

Зі списками вступників абітурієнтів можна ознайомитися на стендах приймальних комісій. Крім стендів приймальних комісій оновлені рейтингові списки також мають бути опубліковані на сайтах вищих навчальних закладів та сайті Інформаційної системи «Конкурс» www.vstup.info.

Чотири дні (з 8 серпня) тривала так звана "третя хвиля" - останні рекомендовані аюітурієнти заповнювали бюджетні місця у ВНЗ. Від тепер, можна потрапити до будь-якого ВНЗ лише на контрактній основі. З 12 серпня розпочнеться зарахування вступників за кошти фізичних та юридичних осіб (за умови виконання державного замовлення відповідного напряму (спеціальності)). 

Але і цей процес тривати буде недовго - лише до 18 серпня 2014 року.

Єдине виключення, прийом заяв та документів до вищих навчальних закладах Донецької та Луганської областей. В цих регіонах він триватиме до 15 вересня.