Конкурс бізнес-ідей для майбутніх економістів

01.11.2014 11:11

Конкурс бізнес-ідей для школярів

За ініціативи кафедри економіки та бізнес-адміністрування Сумського державного університету

конкурс проводиться серед учнів старших класів у два етапи.

Перший етап проводиться у онлайн форматі за допомогою електронних технологій навчання у період з 1-го по 20-те листопада 2014 року на базіe-learning у формі економічної комп’ютерної гри. 

Для отримання доступу до участі у грі учасники мають надіслати заявку на адресу idea.econ.sumdu@ gmail.com.

Другий етап (заключний) проводиться у форматіділової гри на базі Сумського державного університету «5» грудня 2014 року за попередньо визначеними тематичними напрямками. Онлайн голосування з вибору тематичних напрямків конкурсу проводиться у групі «Конкурс бізнес-ідей для школярів» соціальної мережі  ВКонтакті за адресою https://vk.com/bussines_idea.

Переможці нагороджуються дипломами та отримують цінні подарунки, а викладачі, які сприяли у підготовці, отримують відзнаки.

Переможці конкурсу також мають право першочергового зарахування на навчання на перший курс за спеціальністю «Економіка підприємства» за інших рівних конкурсних умов.

Заповнена заявка учасника конкурсу надсилається в електронній версії на адресу:idea.econ.sumdu@gmail.com або за адресою: Сумський державний університет, 40007, Україна, м. Суми, вул. Римського-Корсакова, 2, Корпус – М, ауд. М-301 (кафедра економіки та бізнес-адміністрування).

Консультації можна отримати за телефонами:

(0542) 33-22-23 Кафедра економіки та бізнес-адміністрування

(067) 848-51-14 або  (050) 605-73-27 (Бурлакова Ірина Михайлівна)

Новини конкурсу розміщуються на сайті:

https://vk.com/bussines_idea (група «Конкурс бізнес-ідей для школярів»)

Деталі: https://econ.fem.sumdu.edu.ua/uk