Новий керівник УЦОЯО - Вадим Карандій

28.09.2015 18:15

Як повідомив на  брифінгу у Будинку уряду міністр освіти і науки Серій Квіт  відомство вже визначилось з кандидатурою на посаду директора Українського центру оцінювання якості освіти.


За словами міністра, керівником центру буде призначено Вадима Карандія, який до вересня 2014 року вже шість років працював в УЦОЯО на посаді першого заступника директора, а останній рік очолював державне підприємство "Інфоресурс". Нагадаємо, підприємство є адміністратором Єдиної державної електронної бази з питань освіти (далі – ЄДЕБО), уповноваженим органом з питань забезпечення навчальних закладів документами про освіту державного зразка та координації робіт щодо забезпечення навчальних закладів студентськими (учнівськими) квитками. Також у 2004-2008 рр. Вадим Анатолійович працював на посаді заступника начальника управління освіти і науки Київської обласної державної адміністрації - під керівництвом Ігоря Лікарчука.  

Також в результаті зміни керівництва відбудеться часткове оновлення колективу центру, зокрема планується набрати нових ІТ-спеціалістів, а також про придбання нової техніки. Для цього буде видилено додатково 10 млн. грн. 


"Вадим Карандій скоро буде приступати до роботи і я думаю, що тут все буде гаразд. Можливо нам доведеться замовити нові тести, я цілком це допускаю", - сказав міністр.

Він також повідомив, що підготовка нових тестів зовнішнього незалежного оцінювання ще не розпочиналась.