Онлайн-семінар на тему імплементації Закону України «Про вищу освіту»

07.10.2014 10:37

У пятницю 10 жовтня о 9:30 онлайн трансляція 

семінару «Автономія та відповідальність ВНЗ». 

На освітньому порталі “Педагогічна преса” 

На заході освітянські високопосадовці і керівники ВНЗ дискутуватимуть на тему імплементації Закону України «Про вищу освіту».  

Сам семінар  для керівників ВНЗ III і IV рівнів акредитації буде проходити в Національній академії педагогічних наук України (зал засідань Президії НАПН України (м. Київ, вул. Артема, 52-а, пов. 1) 

У ньому візьмуть участь голова Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Лілія Гриневич, перший заступник міністра освіти і науки УкраїниІнна Совсун, президент Національної академії педагогічних наук УкраїниВасиль Кремень.

 

У день трансляції до перегляду семінару онлайн можна буде долучитись, натиснувши на банер “Імплементація Закону України “Про вищу освіту”.   osvita.gov.ua/

Семінар “Автономія та відповідальність ВНЗ” – працюватиме пряме посилання.

Національна академія педагогічних наук України за підтримки Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Міністерства освіти і науки України та у співпраці з учасниками робочої групи з розроблення Закону України «Про вищу освіту» ініціює проведення серії семінарів для керівників вищих навчальних закладів «Автономія та відповідальність ВНЗ» з метою забезпечення інформаційної та роз’яснювальної підтримки процесу імплементації нового Закону.