Починаємо реєструватись на ЗНО-2013

05.01.2013 18:21

4 січня 2013 р. розпочато реєстрацію осіб, які виявили бажання взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні. Абітурієнти матимуть можливість подати реєстраційні документи до 5 березня.

Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Згідно з Порядком проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2013 року, взяти участь у тестуванні зможуть тільки зареєстровані особи.

Реєстрація учасників ЗНО здійснюватиметься регіональними центрами оцінювання якості освіти з 4 січня до 5 березня 2013 року. Кожен учасник може зареєструватись для проходження зовнішнього незалежного оцінювання не більше ніж з чотирьох предметів.

Нагадаємо, у 2013 році ЗНО навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вузів України, проводиться з української мови та літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, всесвітньої історії, всесвітньої літератури, російської мови, однієї з іноземних мов (за вибором): англійської, німецької, французької, іспанської.

Для вступу до вищого навчального закладу для навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра абітурієнт має подати до ВНЗ сертифікати ЗНО з трьох предметів.