Прийом документів у ВНЗ - з 11 липня по 7 серпня

22.05.2014 11:28

Складна ситуація та військові дії в Донецькій та Луганській областях змусили МОН України  перенести дати складання ЗНО для абітурієнтів регіону та загалом  змінити терміни вступної кампанії 2014 року.

Згідно з даним рішенням, прийом документів від вступників буде розпочато 11 липня, а завершено - 7 серпня.

Таким чином, вступники з Донбасу матимуть близько трьох тижнів для того, щоб подати документи до обраного вищого навчального закладу під час додаткової сесії, що відбудеться із 1 до 15 липня 2014 року.


Також у МОН зазначають, що під час вступної кампанії буде функціонувати система електронного вступу, за допомогою якої можна буде оперативно подати документи до вищих навчальних закладів.

У Міністерстві освіти і науки також повідомили про початок on-line перереєстрація на персональних сторінках абітурієнтів із Донецької та Луганської областей. Для участі у ЗНО в Донецькій і Луганській областях зареєстровано 35 207 абітурієнтів, із них: 22 808 учасників ЗНО з Донецької області та 12 399 – Луганської.

Більше про це з прес-конференції директора Українського центру оцінювання яості освіти Ігоря Лікарчука

 за почиланнням:   www.youtube.com/watch?v=L8tAGcrcTUc&feature=share

"На жаль, правоохоронні органи не дають гарантій безпеки для дітей та педагогів під час проведення тестування. Більше того, Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації стверджує, що на сьогодні доставка тестових матеріалів до цих територій не є можливою", - говориться на сайті міністерства.

До уваги абітурієнтів! 

Всі відповіді на питання, які вас цікавлять про порядок проведення зовнішнього незалежного оцінювання можна отримати за телефоном "гарячої лінії" Українського центру оцінювання якості освіти 044-503-37-93.