Учнівські олімпіади - з 21 предмету

08.08.2013 09:34

Міністр освіти і науки України Дмитро Табачник підписав наказ «Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів з навчальних предметів у 2013/2014 навчальному році».

Відповідно до наказу, у новому навчальному році будуть проведені Всеукраїнські учнівські олімпіади з української мови та літератури, російської мови та літератури, англійської, іспанської, німецької, французької мов, історії, правознавства, математики, фізики, астрономії, хімії, біології, екології, географії, інформатики, інформаційних технологій, економіки, трудового навчання, педагогіки і психології та фізичної культури і спорту.

Загальне керівництво Всеукраїнськими олімпіадами та турнірами забезпечуватиме департамент загальної середньої та дошкільної освіти МОН.

Олімпіади та турніри відбудуться у три етапи: І етап – у жовтні 2013 року, ІІ етап – у листопаді-грудні 2013 року, ІІІ етап – у січні-лютому 2014 року.

Згідно з наказом, органам управління освітою необхідно подати до Інституту інноваційних технологій і змісту освіти МОН пропозиції щодо персонального складу журі усіх етапів олімпіад та турнірів у визначені у наказі строки.