Вісім сотень абітурієнтів здали ЗНО

03.06.2015 10:15

У середу 3 червня 2015 року в Україні розпочався ІІ етап  ЗНО-2015.  ЗНО з української мови і літератури учні вже написали 24 квітня і вже отртимали результати. Першими за програмою проведення ЗНО вже не перший рік провождиться тестування з іноземних мов. Нині вони розмежовані у часі.


Відкрив програму проведення цьогорічного ЗНО тест з французької мови. Після цього, 5 червня відбудеться тестування з німецької мови. Для участі у ЗНО з цих предметів зареєстровано 840 та 3 172 абітурієнта відповідно. Наступного тижня будуть проведені тестування з іспанської (8 червня) та англійської мови (10 червня). 



Загалом до 26 червня буде проведене зовнішнє оцінювання з 11 навчальних предметів. Абітурієнти матимуть можливість скласти від 1 до 3 тестів. Найбільш популярними тестовими предметами серед учасників ЗНО традиційно є історія України, математика, англійська мова, біологія та географія.

Абітурієнти, які проживають або проживали на окупованій території та зареєструвалися на ЗНО у період з 21 лютого до 20 квітня, братимуть участь у зовнішньому незалежному оцінюванні з української мови і літератури під час додаткової сесії (09 червня 2015 року), з інших предметів – під час основної сесії.

Оголошення результатів основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання буде здійснюватися поетапно, починаючи з 16 червня.

Ті учасники ЗНО, які не зможуть взяти участь у тестуванні під час основної сесії з поважних причин, складатимуть тести ЗНО в ході проведення додаткової сесії.